top of page

Onze visie

Bij InKader kijken we op een filmische manier naar elk project, mede dankzij onze documentaire- en kunstzinnige achtergrond. We hebben een breed scala aan ideeën en vormen die we toepassen bij het maken van video's en online content. Of het nu gaat om een diepte interview à la zomergasten of een kookshow die jongeren duurzaam leert eten, InKader brengt altijd een uniek perspectief. Wij brengen mensen samen op een actieve en creatieve manier en geven kijkers de kans om te ontdekken, te leren en geïnspireerd te raken door het project dat jij voor ogen hebt.

Met onze projecten willen we de wereld ook een beetje mooier maken. Daarom richten wij ons op het produceren van duurzame, culturele en maatschappelijke video's en online content. Wij geloven dat onze middelen hierbij kunnen helpen. Daarom houden we bij elk project rekening met jouw doelen en strategieën, zodat we samen kunnen werken aan een betere wereld. Waar wil jij met jouw organisatie naartoe? Laat het ons weten, en wij helpen je graag om dit doel te bereiken.

Wie zijn wij?

Geluid loopt? Camera loopt? Actie!

 

InKader is opgericht door twee vrouwen, Anne Lotte Mos en Merel Oenema. Op de set ontdekten zij dat ze dezelfde motivatie hebben voor het maken van creatieve documentaire projecten. En dat niet alleen, tijdens het drinken van een heerlijke havercappuccino kwamen ze erachter dat ze elkaar ook nog eens perfect aanvullen. Anne Lotte zorgt voor de inhoudelijke kant van de projecten, waarbij Merel zich focust op de visuele kant. Wat resulteert in mooie doch betekenisvolle video's en bovendien is samen leuker dan alleen!

 

InKader werkt samen met een creatief netwerk van professionals en maakt video's voor een breed palet aan instanties en ondernemingen. De projecten hebben altijd een creatieve insteek en zijn duurzaam, maatschappelijk en/of cultureel van karakter. Want wij geloven dat we met onze video's de wereld een stukje mooier kunnen maken.

 

We zijn trots op het feit dat we als vrouwen in deze creatieve sector werken. We zijn onszelf, zakelijk, gevoelig en vooral heel enthousiast. Met een camera in onze bakfiets racen we naar locatie om de mooiste plaatjes te draaien. Zullen we samen iets gaan maken?

bottom of page